Och ännu bättre blir det ihop med en sallad där päron, avokado och valnötter ingår!
Palsternackscouscous 2 portioner
1 palsternacka
1 hackad stjälkselleri
1/4 gurka
2 päron
1 kruka sallad
1 avokado
3msk valnötter
Dressing
1 liten skvätt agavesirap
2msk olivolja
2msk citronjuice
1 nypa salt
Skär palsternackan i några bitar och kör dem i mixern/matberedaren tills den blir grynig.
Skär selleristjälken i tunna skivor, dela gurkan i kvartar och skriva dem, skär päronen i små bitar och riv salladen och skär avokaden i tärningar.
Blanda i en skål tillsammans med dressingen i en skål och lägg sedan upp på ett fat.
Grovhacka valnötterna och sprid dem över salladen. Servera med couscous och njut.
Från "Raw food på svenska" |
oh, palsternackscouscous MÅSTE jag prova, det låter ju jättespännande! Ja, hela salladen låter himmelsk, bara sellerin utesluts ;)
SvaraRadera