Det behövdes inte särskilt många "du borde starta en matblogg" innan hybrisen tog över.
Jag har under ett par år lagt upp bilder på vad jag stoppat i mig på min bilddagbok och för det mesta har jag fått snälla kommentarer. Funderingar på en egen blogg har funnits en tid, och nu har jag alltså äntligen tagit steget från tanke till handling.
Syftet med den här bloggen, förutom att uppfylla den allmänna begäran då, är att göra det lite lättare för mig själv.
Det är inte så ofta jag gör samma rätt fler gånger än en, men ibland händer det och då är det alltid ett litet helvete att leta upp receptet. Jag tror att jag är född utan den där ordning-och-reda-genen alla andra verkar ha, så att leta upp recpetet i den där tidningen/boken/hemsidan/bloggen är snudd på en omöjlighet.
Visserligen länkar jag ofta receptet under mina bilder, men hur lätt är det att komma ihåg när man gjorde vad och vad det man gjorde hette?!
Det här blir alltså ett sätt att lättare hitta tillbaka till den där mumsigheten jag är ute efter.
Även om jag älskar allt vad köksbestyr heter (förutom disken då) ska det erkännas att jag inte knåpar ihop egna recpet särskilt ofta. I nio och en halvt fall av tio kopierar jag det som andra har skapat, möjligvis med någon liten egen knorr.
Inget fel med det, fast jag hoppas att jag kommer att våga utvecklas lite genom att skriva här.
Men till en början kommer det alltså att bli mycket av andras hittepå.
Så, massa välkommen hit! Jag hoppas du kommer uppskatta det jag visar, och att du vill stanna.
Hade tänkt föreslå "mumsiga melly" som namn =) /Syster
SvaraRaderaHihi, det var i och för sig väldigt sött! ^^
SvaraRaderaJa! Vegmat-blogg, underbart! /A
SvaraRadera